27 Nisan 2015 Pazartesi

Phuket Uçak Bileti Fiyatları

    Phuket aktarmalı uçuşlarla size sunulacağı için örneğin; Bangok a inip oradan tekrar uçak ile 1 buçuk saat süren bir yolculuk sonucunda varılacak noktadır.
    Bunun dışında Dakar ve Singapur üzerinden uçak aktarması ile de Phuket e varmanız mümkün olacaktır. Gerek Phuket için hazırlanmış paket turlarla, gerekse kendi kendinize gezip, eğleneceğiniz bir tatil planıyla ya da balayı turları ile muhteşem manzarası ve tertemiz okyanusuyla Phuket te tatil keyfini yaşayabilirsiniz.
    Tropikal bir iklime sahip olan Phuket Seyahati için şu hava yolu şirketlerini tercih edebilirsiniz; Türk Hava Yolları (Turkish Airlines), Singapur Hava Yolları, Qatar Havayolları (Qatar Airways), Emirates Hava Yolları ve Ethiad Hava Yolları şirketlerinden birini tercih edebilirsiniz.
    Her mevsim sabit bir sıcaklığa sahip olan Phuket tatilinizi tercih etmenizde belirli bir mevsim yoktur. Her mevsim gidebilirsiniz. Türk vatandaşları için, pasaportunuzun süresi varsa 1 ay süre boyunca Phukette kalabilirsiniz. Vize problemi yoktur.
Phuket Hakkında Ayrıntılı Bilgi için BURAYA tıklayın.
 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder