25 Şubat 2015 Çarşamba

Maldivler Kampanyalı Uçak Bileti Fırsatları...

    Tropikal bir adada lüks bir tatil geçirmek ya da balayınızı yapmak için Maldivleri tercih edebilirsiniz. Eğer turlar gitmek istemiyorsanız ve baş başa sevdiğinizle bir tatil hayal ediyorsanız o zaman uçak biletlerinden otel rezervasyonlarına kadar kendi seçimlerinizi gönlünüzce yapabilirsiniz. Yabancı Hava Yolları arasında tercih yapabileceğiniz ve istediğiniz tarihlerde uçuş aratabileceğiniz sayfaya ulaşmak için Buraya tıklayın.
    Ancak Yabancı Hava Yollarındansa Türk Hava Yolları ile yolculuk yapmak istiyorum derseniz, 24 Kasım 2012 yılından itibaren Türk Hava Yolları İstanbul - Maldivler Seferlerine haftada 5 sefer olmak üzere yapmaktalar. Türk Hava Yolları nı takip ederek, kampanyalı uçak bileti alabilme şansını yakalayabilir ve Online Uçak Bileti rezervasyonu ve alışı da yapabilirsiniz. Ayrıntılı bilgi almak için 444 0 849 nolu telefondan Türk Hava Yollarına ulaşabilirsiniz.

Male Promosyon Uçak Bileti / Kalkış Şehri : İstanbul

HER ŞEY DAHİL
GİDİŞ - DÖNÜŞ
KalkışVarışGünlerPromosyon Uçak Bileti
İstanbul /AtatürkMale / İbrahim Nasir Intl.
Uçuşun olduğu tüm günler

449 

Seyahat Başlangıç Tarih Aralığı : 

01 Mart 2015 - 07 Mart 2015

Biletleme Tarih Aralığı: 

01 Şubat 2015 - 07 Mart 2015

Erken biletleme :


Rezervasyon yapıldıktan sonra 1 gün içinde biletin satın alınması gerekmektedir.

En az kalış süresi : 

3 gün veya Pazar (Cumartesi gecesinin varış noktasında geçirilmesi ve dönüşün Pazar saat 00:00’dan sonra gerçekleşmesi gerekmektedir.)

En fazla kalış süresi : 

14 gün

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder