27 Ocak 2015 Salı

Türk Hava Yolları Alanya Uçak Bileti Kampanyası

    Türk Hava Yolları Alanya Uçak Bileti Kampanyası hemen hemen çoğu zaman hali hazırda var olan promosyonlardan sadece biri. Yurt içi bu tarz promosyonlu biletler olduğu gibi aynı zamanda yurt dışı için de kampanyalı uçak biletlerinden yararlanabilirsiniz.
    Türk Hava Yolları Alanya Uçak Bileti Kampanyası başlangıcı 15 Ocak 2015 ve bitiş tarihi ise 28 Mart 2015 tarihidir. Bu tarih aralıkları içinde biletinizi satın alarak her şey dahil bir uçuş keyfi için fırsatı yakalamış oluyorsunuz. Sınırlı sayıda koltuk için ayarlanmış promosyondan yararlanmak istiyorsanız, kararınızı verdiğiniz an satın alın çünkü daha sonrasında bilet bulamayabilirsiniz. Uçak biletinin fiyatı için İstanbul Atatürk Havaalanı kalkış, Alanya Gazipaşa Havaalanı varış olarak 79 TL dir. Ancak dönemsel kur hareketlerine bağlı olarak zaman içerisinde bilet fiyatında değişiklik de olabilir.
    Mart ayına dek herhangi bir sebepten dolayı Alanya ziyareti yapmayı düşünüyorsanız sizde Türk Hava Yolları nın bu ayrıcalıklı kampanyasından yararlanabilirsiniz. 79 TL den bağlayan her şey dahil fiyatlarla Alanya nın tüm güzelliklerini gezip görme fırsatına sahip olabilirsiniz. Türk Hava Yolları nın dönemsel bilet promosyonu kampanyalarını takip edin, sizde uygun fiyatlarla konforlu bir seyahatin keyfini çıkarın.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder