23 Ocak 2015 Cuma

Kıbrıs Uçak Bileti Kampanyası

    Yazın Kıbrıs' a tatil, seyahat için gitmeyi düşünenleri güzel bir kampanya bekliyor. Kıbrıs' a oldukça ekonomik fiyatlarla gidebilmeniz için tek gereken bir an önce rezervasyonlarınızı oluşturmak. Pegasus Hava Yolları seyahat yapacak misafirleri için güzel bir kampanya yaptı.
    Kampanyaya göre Kıbrıs uçak biletleri 7 Nisan tarihinde satışa sunulmaya başlanacak. Yolculuk yapacak müşterilerin 7 Nisan tarihinden itibaren alacakları Kıbrıs Uçak Biletleri ile Mayıs ve Haziran ayları içerisinde yapacakları seyahatların de kullanabilecekler. Kıbrıs uçak bileti fiyatları ise çok uygun. Sadece 59,99 TL ye Kıbrıs' a uçuran bu kampanyayı eğer Kıbrıs' a doğru bir gezi, tatil planınız varsa kesinlikle kaçırmamalısınız.
    Kampanya kapsamında tek yönlü olarak alabileceğiniz kampanyalı uçak biletini Mayıs ve Haziran ayları içinde mutlaka kullanmalısınız. Ayrıca şehir olarak İstanbul, İzmir, Ankara ve Hatay üzerinden yapılacak karşılıklı uçuşlarda biletler kontenjanlar ile sınırlı olacaktır.
    Kıbrıs Uçak Bileti Kampanyası, ayrıca Kıbrıs' ta okuyan öğrenciler içinde işe yarayacak niteliktedir. Okulların yaz tatili dönemine girme zamanında ülkeye dönüp, ekonomik fiyatlarla evlerine gidebilmelerine de yarayacak güzel bir kampanya. Herkes 7 Nisan tarihini unutmadan bu ekonomik Kıbrıs Uçak Bileti Kampanyası fırsatını değerlendirmelidir. Biliyorsunuz ki Kıbrıs için pasaport ve vize gerekmediğinden, sadece otelinizde yer ayırtıp, biletinizi rezervasyon ettirip gidebilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder